Gadis Di Hukum Tembak Di Kepala Selepas Bersalah Membunuh!!

Share Entry Ini Tiada ulasan:
Salam all.. 
saksikan hukuman bunuh yang paling kejam terhadap pembunuh...Kisah ini berlaku di luar negara.Kat Tibet kalau tak silap.
pesalah di bawa ke tempat hukuman
Pesalah di ikat dengan tangan di belakang
Bersedia untuk di tembak
kepala dan otak mereka berkecai!!
sekian terima kasih... Nak muntah pegi muntah sekarang..


Bahagia Rasanya Cashout Churpchurp 3 Bulan Berturut-turut!!

Share Entry Ini Tiada ulasan:
Salam all..
Sungguh best bila dapat rezeki duit terpijak ni kan... 
Begitulah nikmatnya bila aku sertai churpchurp ni. Dah nak masuk bulan ke 4 nak cashout.Sikit lagi nak jejak RM100.Rasanya dah jejak tapi campaign belum habis so kena tunggu lah dulu..
 Hehehe... sikit je lagi kan.Im waiting my churpchurp.Program ni very simple n easy untuk buat.Hanya share link promotion yang churpchurp bagi.Kat bawah log cashout yang lepas.Baru je beberapa bulan join ni..
Baiklah sape yang suka ber'facebook' dan ber'twitter' tu boleh la join churpchurp ni.Apa yang penting ianya FREE!! klik LINK ni kalau nak join.

So adios my frennn..........







Kata-kata Terakhir dari Arwah Aleesya Farhana di FB

Share Entry Ini 1 ulasan:
Tentu ramai yang mengenali arwah Aleesya Farhana yang menjadi kontroversi sebelum ini kerana permohonannya untuk menukar nama kepada nama perempuan ditolak. Ini ialah screen shoot wall facebook Aleesya Farhana sebelum dia meninggal, kita semua doakan semoga rohnya dicucuri rahmat:
Apa-apapun perkara ini hanya kebetulan sahaja kerana ajal dan jodoh adalah ketentuan Ilahi.
"Al-Fatihah"


Keputusan Undian Piala Malaysia 2011

Share Entry Ini Tiada ulasan:


    Kumpulan A
  • Kedah
  • Perak
  • Sabah
  • Johor
    Kumpulan B
  • Terengganu
  • Negeri Sembilan
  • PKNS FC
  • Sime Darby
    Kumpulan C
  • Kelantan
  • Johor FC
  • Felda United
  • Sarawak
    Kumpulan D
  • Selangor
  • T-Team
  • Kuala Lumpur
  • PDRM