Hefny Sahad Akui Rampas Nad Zainal dari Azwan Kombos

Dalam kekalutan kenyataan dari kedua dua pihak yang nampak sangat tidak berkomunikasi dengan baik, nama Hefny Sahad timbul dikatakan sebagai orang ketiga dalam hubungan mereka selain dikatakan punca perpisahan Nad Zainal dan Azwan Kombos.Well, dalam perkembangan terbaru melalui satu kenyataan kepada HLIVE!, Hefny Sahad mengakui yang hubungan beliau bersama Nad Zainal kini rapat dan lebih dari sekadar kawan — dan melalui kenyataan begini, disimpulkan yang mereka bercinta.
“Ya, kami sangat rapat dan bukan sekadar kawan biasa. Saya berada di dalam situasi yang mereka baru saja memutuskan hubungan. Secara langsung mereka meletakkan saya sebagai punca kepada keretakan di antara mereka berdua”
“Perkara ini sudah pun dijelaskan oleh Nad & saya bukan punca. Nad sendiri sudah memberitahu yang dia sudah single dan hanya selepas itu, barulah kami menjadi lebih rapat,” jelas Hefny Sahad.
Pelakon dan juga pengacara itu turut memaklumkan yang beliau sudah berbincang terlebih dahulu dengan Nad Zainal yang kini berada di Korea sebelum memberikan kenyataan ini dan mereka merasakan tiada apa yang perlu disorok lagi. Baguslah.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Macam-macam kan! Apa Kata Anda?