NEW TRICK KURANGKAN BAYARAN BIL MAXIS BROADBAND ANDA TETAPI DAPAT LEBIH DATA VOLUME

Nak tau?? Nak tau?? the biggest secret finally reveal...hahaha cara yang begitu mudah bagi kurangkan bayaran bulanan bil broadband anda tapi dapat guna lebih data volume. bagi yang otak pickup memang senang nak faham konsep ni tapi bagi yang agak slow dan blu-blur memang la susah hahaha. Ok2 now senang je cara nya.

1st benda ni hanya untuk pelanggan Maxis broadband sahaja.Selepas itu login ke akaun maxis anda. Kalau belum daftar anda wajib daftar di situ dulu ok.

Selepas itu lihat pakej langganan anda, pakej terbaik dan sesuai untuk trick ini adalah 1.5GB Package-RM48 dan 3GB Package-RM68.Kalau anda guna pakej yang lagi besar pun boleh juga kerana ia bergantung penggunaan anda setiap bulan.Ok sekarang lihat 1.5Gb tambah 3Gb bersamaan 4.5Gb tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang RM50 sahaja berbanding nilai sebenar iaitu RM116. 
Percaya atau tidak sememangnya itulah yang berlaku dan bagaimana melakukannya??? 


KLIK UNTUK BESARKAN
Permulaan kitaran bil bermula pada 03/02/2011 dan berakhir pada 27/02/2011 dan terdapat 2 pakej di situ tetapi tengoklah nilai yang perlu di bayar... So cheap!!


Tak sabar nak tahu rahsianya kan. Minta maaf rahsia ini tidak boleh di bongkar secara umum jadi bagi mereka yang betul-betul nak tahu dan pandai simpan rahsia je boleh tau. Yang penting follow blog ni dulu dan tinggalkan  email address anda kat komen lepas tu aku akan guide korang yer.Ok.wassalam...

"Mengapa Perlu Bayar Lebih"

#Update: Pihak Maxis telah dapat detect teknik yg di gunapakai jadi trick ini dah tak boleh pakai.Sekian terima Kasih..

106 ulasan:

  1. nice one tapi malangnye sy ta pakai broadband maxis . :)

    BalasPadam
  2. pe lagi pakai lah...hehe

    BalasPadam
  3. berminat..camne

    BalasPadam
  4. smua broadband sama ke?

    BalasPadam
  5. berminat nak tahu. Memang skrg tengah pakai maxis broadband 3G, dah nak sampai limit dah ni.
    tolon.. tolon...pls email me
    at zorro769@gmail.com

    BalasPadam
  6. email khairul telah di balas. Bagi mereka yg lain sila tinggalkan alamat email anda ok di ruangan komen ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak taw gak...cpat ler kongsi

      Padam
    2. db2404b46b@gmail.com kemaruk sgt sda ni .. tolong laa :(

      Padam
  7. good...malangnya sy tak pakai maxis broadband ni...huuhu..

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Tanpa NamaJulai 12, 2012

      ex_criminal92@yahoo.com
      email me please

      Padam
  9. chaos_am1992@yahoo.com...email sy k

    BalasPadam
    Balasan
    1. azrin90_aziz@yahoo.com

      Padam
  10. aku nak tahu.. tolong pos kat farisalhanis@gmail.com

    BalasPadam
  11. darksky_pul87@yahoo.com.. bro tolong..huhu..thanx..

    BalasPadam
  12. berbaloibaloi88@gmail.com nak tau gak

    BalasPadam
  13. ini betul2 ke cobaan ni?
    macam x logik tp nak tau la jugak..

    ympersona@gmail.com

    kalo betul, tq / mekasih/ arigato banyak2!

    BalasPadam
  14. mohd_robi89@yahoo.com

    tq in advance~~

    BalasPadam
  15. genesis_man04@yahoo.com

    BalasPadam
  16. nak tau !

    durian_angel@yahoo.com

    BalasPadam
  17. yker???sye pkai bb maxis...sgt xbest ble la lebey limt...huhuhh..msti cube neh...tq ya utk in4...

    BalasPadam
  18. Salam...orait! Nak cuba gak neh..
    suhai68@gmail.com

    BalasPadam
  19. tolong lah..dah tak sanggup surfing dalam line slow iluvnips97@gmail.com

    BalasPadam
  20. email me please...
    rinzlerdefcon@gmail.com

    BalasPadam
  21. Akupun nak tau cam ne.. Tolong email kan ke ylhacluz@gmail.com.

    BalasPadam
  22. Saya pun nak cuba ni... tolong emailkan ke nden_85@yahoo.com TQ.

    BalasPadam
  23. waa..interested ni..mathewmick89@yahoo.com

    BalasPadam
  24. wow!! hebat.. boleh kongsikan cara nya tak?

    email sy Zamri5630@live.com.my

    BalasPadam
  25. mine mine
    nk juga
    mihazron@yahoo.com

    BalasPadam
  26. saya juga berminat

    tahmid33x@gmail.com

    tq.

    BalasPadam
  27. nk jgk...
    dary_222@yahoo.com.my

    BalasPadam
  28. email saya: putera_ku06@yahoo.com
    tqvm

    BalasPadam
  29. amirtaro89@gmail.com

    Plizzz share

    BalasPadam
  30. tolong saya cara kurangkan bil maxis broadband, saya ambil pakej ipad rm 70.00 untuk 3.5gb
    email saya m_nadzif@yahoo.com.my

    BalasPadam
  31. tolong saya cara kurangkan bil maxis broadband, saya ambil pakej ipad rm 70.00 untuk 3.5gb
    email saya m_nadzif@yahoo.com.my

    BalasPadam
  32. Sy gak, jhf6587@yahoo.com

    BalasPadam
  33. saya gk, imran_melawi@yahoo.com

    BalasPadam
  34. Sy pu nk tau gak onlys12345@gmail.com

    BalasPadam
  35. sya pun nak shahabdillah@gmail.com

    BalasPadam
  36. boleh saya nak jugak ni email saya Alvinseville16@ymail.com

    BalasPadam
  37. saya pun nak jugak.. anizamseie@gmail.com

    BalasPadam
  38. saya nk jugak... kratos5187@yahoo.com.. thanks..

    BalasPadam
  39. sya bru guna maxis broadband mintak tolong ajar ye =)
    fad_xy@yahoo.com

    BalasPadam
  40. xde ker trik nk bagi free terus xperlu byr???plezz bgi teknik nh yerk..dragon_madara92@yahoo.com

    BalasPadam
  41. s_daulph@yahoo.com

    BalasPadam
  42. bunyi macam menarik.....

    jibusnj@gmail.com

    BalasPadam
  43. cam best je..
    amgohborney@gmail.com

    BalasPadam
  44. saya pom nak tau..share
    babat1234@gmail.com

    BalasPadam
  45. sy pkai maxis broadband..mcm mne nk bt?

    BalasPadam
  46. Tanpa NamaMac 12, 2012

    nk tahu ijatska@yahoo.com

    BalasPadam
  47. Tanpa NamaMac 15, 2012

    tlg hntar kat email sy jgk..private_4mm4r@yahoo.com..

    thanks,..

    BalasPadam
  48. pm me ryuk_uitm@yahoo.com

    BalasPadam
  49. Pihak Maxis telah dapat detect teknik yg di gunapakai jadi trick ini dah tak boleh pakai.Sekian terima Kasih..

    BalasPadam
  50. Tanpa NamaMac 27, 2012

    dieyz91@gmail.com

    BalasPadam
  51. Tanpa NamaApril 03, 2012

    myluvd11@gmail.com

    Nak jugak! Nak jugak!

    BalasPadam
  52. nk tau gk rahsia ni..firdausabdrahim38@yahoo.com..tq bro!

    BalasPadam
  53. errr,,,nak tau jugak....saya15391@gmail.com

    BalasPadam
  54. Tanpa NamaApril 22, 2012

    nak jugak manzano221@gmail.com

    BalasPadam
  55. secret come on..
    mohdshafiq414@gmail.com

    BalasPadam
  56. Maxis Broadband Prepaid boleh dak?

    BalasPadam
  57. Tanpa NamaMei 07, 2012

    kalau nak "free internet" xyah bayar ikut trick ni:

    1.ada broadband terminate je
    2.ada streamyx..cut jee
    3.ada unifi..tutup jee u pun tak feninn lah :))))
    susah nak free...bayor jugak sudahnye..sikit dgn banyak jeee.

    BalasPadam
  58. Tanpa NamaMei 11, 2012

    ha ha ha

    BalasPadam
  59. Tanpa NamaMei 11, 2012

    trik mxis broadband yg trbaik..
    no limit dwnld dn xpyah pinig-pining bayar bil..
    he he he :)

    BalasPadam
  60. Tanpa NamaMei 24, 2012

    nk jugak,,, fadhli_ayi89@yahoo.com

    BalasPadam
  61. Tanpa NamaJun 07, 2012

    nk wat jgak..e_one_1891@yahoo.com

    BalasPadam
  62. barang baik ..rugi x kongsi....syahirfikri@yahoo.com

    BalasPadam
  63. Tanpa NamaJun 14, 2012

    tolong saya jgk ye..baha_iium@yahoo.com..thanks 4 da shaRING..SHARING IS CARING

    BalasPadam
  64. saya pakai modem wifi boleh x, kalau boleh email kat faizal_azrony@yahoo.com ye.thanks

    BalasPadam
  65. Tanpa NamaJun 19, 2012

    sy nak juga
    rasho_zul85@yahoo.com

    BalasPadam
  66. Tanpa NamaJulai 12, 2012

    sy pon nk yuss_kl@yahoo.co.uk

    BalasPadam
  67. sye nk cube jgk ajiebzs4113@gmail.com email ok..huhu

    BalasPadam
  68. Tanpa NamaJulai 17, 2012

    sy pn nk thu jgak.. m.hilmi19@yahoo.com

    BalasPadam
  69. ok pls give me too huaaaa aliaismail12@gmail.com

    BalasPadam
  70. nak jugak..haha
    accountautoresponder@gmail.com

    BalasPadam
  71. saya pakai maxis prepaid boleh ke? kalau boleh pls email to hadi_hashim2002@yahoo.com. TQ tuan tanah

    BalasPadam
  72. tuan tanah kedaung. please, sy tahu jugak. redangel_aurora@yahoo.com

    BalasPadam
  73. saya nak tau jgk. balakcun_81@yahoo.com

    BalasPadam
  74. ermmm info yg bagus..ble d kongsi2 tak..tuan pnya blog ne?

    BalasPadam
  75. nak3 akaboshi_17@yahoo.com

    BalasPadam
  76. berminat..
    amantopi@yahoo.com

    BalasPadam
  77. punx@rock.com
    tq

    BalasPadam
  78. sy nak tau caranya..
    frenz_peace89@yahoo.com

    BalasPadam
  79. tolong ye kerulworld91@gmail.ccom

    BalasPadam
  80. BAGUS .. xkedekut ilmu.. nak gak... email ye- asyiqmuslim@yahoo.com

    BalasPadam
  81. BAGUS .. xkedekut ilmu.. nak gak... email ye- asyiqmuslim@yahoo.com

    BalasPadam
  82. nak jgk saipul_azri@yahoo.com

    BalasPadam
  83. nampak mcm menarik..boleh emailkan tak amranmadya@gmail.com

    BalasPadam
  84. email saye gak bokenja@yahoo,com

    BalasPadam
  85. saya pun perlukan trick ini
    gamerz_free@yahoo.com

    BalasPadam
  86. sy pown nak jgk
    lovelyaesyah91@gmail.com

    BalasPadam
  87. damiasya.ayuni@gmail.com

    BalasPadam

Macam-macam kan! Apa Kata Anda?