NEW TRICK KURANGKAN BAYARAN BIL MAXIS BROADBAND ANDA TETAPI DAPAT LEBIH DATA VOLUME

Nak tau?? Nak tau?? the biggest secret finally reveal...hahaha cara yang begitu mudah bagi kurangkan bayaran bulanan bil broadband anda tapi dapat guna lebih data volume. bagi yang otak pickup memang senang nak faham konsep ni tapi bagi yang agak slow dan blu-blur memang la susah hahaha. Ok2 now senang je cara nya.

1st benda ni hanya untuk pelanggan Maxis broadband sahaja.Selepas itu login ke akaun maxis anda. Kalau belum daftar anda wajib daftar di situ dulu ok.

Selepas itu lihat pakej langganan anda, pakej terbaik dan sesuai untuk trick ini adalah 1.5GB Package-RM48 dan 3GB Package-RM68.Kalau anda guna pakej yang lagi besar pun boleh juga kerana ia bergantung penggunaan anda setiap bulan.Ok sekarang lihat 1.5Gb tambah 3Gb bersamaan 4.5Gb tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang RM50 sahaja berbanding nilai sebenar iaitu RM116. 
Percaya atau tidak sememangnya itulah yang berlaku dan bagaimana melakukannya??? 


KLIK UNTUK BESARKAN
Permulaan kitaran bil bermula pada 03/02/2011 dan berakhir pada 27/02/2011 dan terdapat 2 pakej di situ tetapi tengoklah nilai yang perlu di bayar... So cheap!!


Tak sabar nak tahu rahsianya kan. Minta maaf rahsia ini tidak boleh di bongkar secara umum jadi bagi mereka yang betul-betul nak tahu dan pandai simpan rahsia je boleh tau. Yang penting follow blog ni dulu dan tinggalkan  email address anda kat komen lepas tu aku akan guide korang yer.Ok.wassalam...

"Mengapa Perlu Bayar Lebih"

#Update: Pihak Maxis telah dapat detect teknik yg di gunapakai jadi trick ini dah tak boleh pakai.Sekian terima Kasih..

106 comments:

  1. nice one tapi malangnye sy ta pakai broadband maxis . :)

    ReplyDelete
  2. pe lagi pakai lah...hehe

    ReplyDelete
  3. berminat..camne

    ReplyDelete
  4. smua broadband sama ke?

    ReplyDelete
  5. berminat nak tahu. Memang skrg tengah pakai maxis broadband 3G, dah nak sampai limit dah ni.
    tolon.. tolon...pls email me
    at zorro769@gmail.com

    ReplyDelete
  6. email khairul telah di balas. Bagi mereka yg lain sila tinggalkan alamat email anda ok di ruangan komen ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak taw gak...cpat ler kongsi

      Delete
    2. db2404b46b@gmail.com kemaruk sgt sda ni .. tolong laa :(

      Delete
  7. good...malangnya sy tak pakai maxis broadband ni...huuhu..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. AnonymousJuly 12, 2012

      ex_criminal92@yahoo.com
      email me please

      Delete
  9. chaos_am1992@yahoo.com...email sy k

    ReplyDelete
    Replies
    1. azrin90_aziz@yahoo.com

      Delete
  10. aku nak tahu.. tolong pos kat farisalhanis@gmail.com

    ReplyDelete
  11. darksky_pul87@yahoo.com.. bro tolong..huhu..thanx..

    ReplyDelete
  12. berbaloibaloi88@gmail.com nak tau gak

    ReplyDelete
  13. ini betul2 ke cobaan ni?
    macam x logik tp nak tau la jugak..

    ympersona@gmail.com

    kalo betul, tq / mekasih/ arigato banyak2!

    ReplyDelete
  14. mohd_robi89@yahoo.com

    tq in advance~~

    ReplyDelete
  15. nak tau !

    durian_angel@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. yker???sye pkai bb maxis...sgt xbest ble la lebey limt...huhuhh..msti cube neh...tq ya utk in4...

    ReplyDelete
  17. Salam...orait! Nak cuba gak neh..
    suhai68@gmail.com

    ReplyDelete
  18. tolong lah..dah tak sanggup surfing dalam line slow iluvnips97@gmail.com

    ReplyDelete
  19. email me please...
    rinzlerdefcon@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Akupun nak tau cam ne.. Tolong email kan ke ylhacluz@gmail.com.

    ReplyDelete
  21. Saya pun nak cuba ni... tolong emailkan ke nden_85@yahoo.com TQ.

    ReplyDelete
  22. waa..interested ni..mathewmick89@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. wow!! hebat.. boleh kongsikan cara nya tak?

    email sy Zamri5630@live.com.my

    ReplyDelete
  24. mine mine
    nk juga
    mihazron@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. saya juga berminat

    tahmid33x@gmail.com

    tq.

    ReplyDelete
  26. nk jgk...
    dary_222@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  27. email saya: putera_ku06@yahoo.com
    tqvm

    ReplyDelete
  28. amirtaro89@gmail.com

    Plizzz share

    ReplyDelete
  29. tolong saya cara kurangkan bil maxis broadband, saya ambil pakej ipad rm 70.00 untuk 3.5gb
    email saya m_nadzif@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  30. tolong saya cara kurangkan bil maxis broadband, saya ambil pakej ipad rm 70.00 untuk 3.5gb
    email saya m_nadzif@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  31. Sy gak, jhf6587@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. saya gk, imran_melawi@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. Sy pu nk tau gak onlys12345@gmail.com

    ReplyDelete
  34. sya pun nak shahabdillah@gmail.com

    ReplyDelete
  35. boleh saya nak jugak ni email saya Alvinseville16@ymail.com

    ReplyDelete
  36. saya pun nak jugak.. anizamseie@gmail.com

    ReplyDelete
  37. saya nk jugak... kratos5187@yahoo.com.. thanks..

    ReplyDelete
  38. sya bru guna maxis broadband mintak tolong ajar ye =)
    fad_xy@yahoo.com

    ReplyDelete
  39. xde ker trik nk bagi free terus xperlu byr???plezz bgi teknik nh yerk..dragon_madara92@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. s_daulph@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. bunyi macam menarik.....

    jibusnj@gmail.com

    ReplyDelete
  42. cam best je..
    amgohborney@gmail.com

    ReplyDelete
  43. saya pom nak tau..share
    babat1234@gmail.com

    ReplyDelete
  44. sy pkai maxis broadband..mcm mne nk bt?

    ReplyDelete
  45. nk tahu ijatska@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. tlg hntar kat email sy jgk..private_4mm4r@yahoo.com..

    thanks,..

    ReplyDelete
  47. pm me ryuk_uitm@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. Pihak Maxis telah dapat detect teknik yg di gunapakai jadi trick ini dah tak boleh pakai.Sekian terima Kasih..

    ReplyDelete
  49. dieyz91@gmail.com

    ReplyDelete
  50. myluvd11@gmail.com

    Nak jugak! Nak jugak!

    ReplyDelete
  51. nk tau gk rahsia ni..firdausabdrahim38@yahoo.com..tq bro!

    ReplyDelete
  52. errr,,,nak tau jugak....saya15391@gmail.com

    ReplyDelete
  53. nak jugak manzano221@gmail.com

    ReplyDelete
  54. secret come on..
    mohdshafiq414@gmail.com

    ReplyDelete
  55. Maxis Broadband Prepaid boleh dak?

    ReplyDelete
  56. AnonymousMay 07, 2012

    kalau nak "free internet" xyah bayar ikut trick ni:

    1.ada broadband terminate je
    2.ada streamyx..cut jee
    3.ada unifi..tutup jee u pun tak feninn lah :))))
    susah nak free...bayor jugak sudahnye..sikit dgn banyak jeee.

    ReplyDelete
  57. AnonymousMay 11, 2012

    ha ha ha

    ReplyDelete
  58. AnonymousMay 11, 2012

    trik mxis broadband yg trbaik..
    no limit dwnld dn xpyah pinig-pining bayar bil..
    he he he :)

    ReplyDelete
  59. AnonymousMay 24, 2012

    nk jugak,,, fadhli_ayi89@yahoo.com

    ReplyDelete
  60. AnonymousJune 07, 2012

    nk wat jgak..e_one_1891@yahoo.com

    ReplyDelete
  61. barang baik ..rugi x kongsi....syahirfikri@yahoo.com

    ReplyDelete
  62. AnonymousJune 14, 2012

    tolong saya jgk ye..baha_iium@yahoo.com..thanks 4 da shaRING..SHARING IS CARING

    ReplyDelete
  63. saya pakai modem wifi boleh x, kalau boleh email kat faizal_azrony@yahoo.com ye.thanks

    ReplyDelete
  64. AnonymousJune 19, 2012

    sy nak juga
    rasho_zul85@yahoo.com

    ReplyDelete
  65. AnonymousJuly 12, 2012

    sy pon nk yuss_kl@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  66. sye nk cube jgk ajiebzs4113@gmail.com email ok..huhu

    ReplyDelete
  67. AnonymousJuly 17, 2012

    sy pn nk thu jgak.. m.hilmi19@yahoo.com

    ReplyDelete
  68. ok pls give me too huaaaa aliaismail12@gmail.com

    ReplyDelete
  69. nak jugak..haha
    accountautoresponder@gmail.com

    ReplyDelete
  70. saya pakai maxis prepaid boleh ke? kalau boleh pls email to hadi_hashim2002@yahoo.com. TQ tuan tanah

    ReplyDelete
  71. tuan tanah kedaung. please, sy tahu jugak. redangel_aurora@yahoo.com

    ReplyDelete
  72. saya nak tau jgk. balakcun_81@yahoo.com

    ReplyDelete
  73. ermmm info yg bagus..ble d kongsi2 tak..tuan pnya blog ne?

    ReplyDelete
  74. nak3 akaboshi_17@yahoo.com

    ReplyDelete
  75. berminat..
    amantopi@yahoo.com

    ReplyDelete
  76. punx@rock.com
    tq

    ReplyDelete
  77. sy nak tau caranya..
    frenz_peace89@yahoo.com

    ReplyDelete
  78. tolong ye kerulworld91@gmail.ccom

    ReplyDelete
  79. BAGUS .. xkedekut ilmu.. nak gak... email ye- asyiqmuslim@yahoo.com

    ReplyDelete
  80. BAGUS .. xkedekut ilmu.. nak gak... email ye- asyiqmuslim@yahoo.com

    ReplyDelete
  81. nak jgk saipul_azri@yahoo.com

    ReplyDelete
  82. nampak mcm menarik..boleh emailkan tak amranmadya@gmail.com

    ReplyDelete
  83. email saye gak bokenja@yahoo,com

    ReplyDelete
  84. saya pun perlukan trick ini
    gamerz_free@yahoo.com

    ReplyDelete
  85. sy pown nak jgk
    lovelyaesyah91@gmail.com

    ReplyDelete

Macam-macam kan! Apa Kata Anda?