Foto Fasha Dan Anzalna Undang Kontroversi Dari Peminat


Nampaknya sewaktu sedang sibuk menjalani penggambaran drama terbaru, berjudul Tentang Hati, pelakon dan model terkenal, Fasha Sandha telah sempat memuat naik sekeping foto menerusi laman Instagramnya
dengan caption berbunyi :
With beautiful @anzalnanasir88 on the last day of shooting #TentangHati. all the best to u dear! #TentangHati@aliaramly.
Foto tersebut bagaimanapun telah mengundang kontroversi dikalangan peminat, khususnya kaum lelaki apabila ramai antara mereka telah melemparkan kata-kata berunsur lucah buat kedua pelakon wanita tersebut.
Fasha dan Anzalna copy
Foto yang menjadi bualan dikalangan peminat lelaki
Untuk mengelakkan gambar ini terus menjadi bualan hangat dan menjadi bahan kutukan dikalangan kaum lelaki, ramai peminat-peminat wanita menasihati Fasha agar memadam foto tersebut daripada laman Instagramnya.
Bagi OHBULAN! sendiri, tiada apa yang perlu disensitifkan di sini. Ia terpulang pada mentaliti peminat itu sendiri. Namun, bagus juga sekiranya Fasha memadam gambar ini daripada laman sosialnya, agar isu seperti ini tidak terus mengundang pandangan serong peminat terhadap mereka berdua. – Ohbulan

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Macam-macam kan! Apa Kata Anda?