PETUA PANJANGKAN "BARANG" DAN TAHAN LAMAPetua Zakar Besar dan Panjang
Semasa zakar masih lembik, pegang dan tarik kepala zakar ke bawah antara kedua belah kaki -tarik ke sebelah kiri dan tahan selama lebih kurang 5 minit iaitu sebanyak 3 kali sehari ( apabila mandi pagi, tengahari dan petang ) nescaya dapat membantu membesar saiz, memanjang dan menguatkan
serta mengeraskan zakar anda. Cubalah.


Petua Lelaki Lambat Keluar Air Mani/Lambat Klimaks
Kalau anda seorang yang selalu cepat keluar air mani ketika bersetubuh cubalah petua ini, anda akan nikmati sendiri.Petuanya bila saja rasa air mani itu keluar tariklah nafas anda sepanjang yang anda mampu dan bila ada rasa nak keluar lagi tarik lagi nafas semampu yang anda boleh dan lakukan hingga seterusnya.. Insyallah anda akan dapat menikmati persetubuhan yang lebih panjang.


Petua Zakar Tahan Lama

Untuk menambahkan power semasa bersetubuh di mana sila amalkan petua berikut;-1. Kalau nak buang air besar jangan seiring dgn air kecil.Oleh itu kalau nak buang air besar maka air kecil harus ditahan dan tarik nafas,sebegitu juga sebaliknya. Yang penting jangan buang kedua2 air sekali.2. Amalkan dikepalkan besar ibu jari nasi dan telan semasa hendak mula makan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Macam-macam kan! Apa Kata Anda?