DEFAULT PASSWORD BAGI MODEM TMNET STREAMYX


Diatas ini adalah pasword bagi
modem router tm streamyx di rumah anda. Sekiranya ia belum di tukar la.Tapi selalunya memang belum di tukar sebab kalau tukar technician TM mesti memekak .Anda boleh cuba login mengikut menggunakan password di atas dan pastikan modem yang anda gunakan.Sekiranya tak tahu apa jenis modem  anda cubalah mana-mana password tersebut.Sebelum itu pastikan komputer anda connect dengan modem yang nak anda login melalui LAN atau Wlan, senang cakap Wifi lah. 
Login kat ip ni 192.168.1.1 



Kredit untuk koneksen.com

1 ulasan:

  1. saya pun nak tahu : lailatul1972@gmail.com

    BalasPadam

Macam-macam kan! Apa Kata Anda?