WIFI HACK SOFTWARE

Bagi mereka yang ingin menggunakan atau mengakses Wifi yang mempunyai password di sini terdapat 1 software yang amat berguna bagi anda. Software ini boleh mendapatkan password bagi line wifi yang di kehendaki.



Amat mudah di gunakan dan manual penggunaan di lampirkan.


 




Software ini di jual dengan harga RM15 dan penghantaran percuma.Stok adalah terhad dan siapa cepat dia dapat.







Bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan CD Software ini boleh menghubungi saya di talian 012-3326104 atau emel : rizal_jiffs@yahoo.com 


TQ






8 ulasan:

  1. entah la. dgr kat kolej org sebut sebut pasal thunder.
    its like a software that can trap the wifi . slow down others speed . and we'll get the benefit , where we get the fastest speed . lol , i know least only ;p

    BalasPadam
  2. thundercat kot... hahahah

    BalasPadam
  3. thunder tu version chinese,nak yg english version namanya gigaget..type google kuar nanti

    BalasPadam
  4. gigaget tu software download manager.. skg ni cite pasal software hacking wep key wifi.. huuu

    BalasPadam
  5. Tanpa NamaApril 26, 2013

    hahahaa..aku dh lama pakai mende nie...
    tp aku beli mende kat lelong.com.my....nama dia wifisky..siap software dengan antenna lg...internet free sepanjang tahun..no bill at all
    try la

    BalasPadam

Macam-macam kan! Apa Kata Anda?