SPEED UP BROADBAND, KURANGKAN BIL BULANAN DAN DAPAT LEBIH DATA


Nak tau?? Nak tau?? the biggest secret finally reveal...hahaha cara yang begitu mudah bagi kurangkan bayaran bulanan bil broadband anda tapi dapat guna lebih data volume. bagi yang otak pickup memang senang nak faham konsep ni tapi bagi yang agak slow dan blu-blur memang la susah hahaha. Ok2 now senang je cara nya.

1st benda ni hanya untuk pelanggan Maxis broadband sahaja.Selepas itu login ke akaun maxis anda. Kalau belum daftar anda wajib daftar di situ dulu ok.

Selepas itu lihat pakej langganan anda, pakej terbaik dan sesuai untuk trick ini adalah 1.5GB Package-RM48 dan 3GB Package-RM68.Kalau anda guna pakej yang lagi besar pun boleh juga kerana ia bergantung penggunaan anda setiap bulan.Ok sekarang lihat 1.5Gb tambah 3Gb bersamaan 4.5Gb tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang RM50 sahaja berbanding nilai sebenar iaitu RM116. 
Percaya atau tidak sememangnya itulah yang berlaku dan bagaimana melakukannya??? 


KLIK UNTUK BESARKAN
Permulaan kitaran bil bermula pada 03/02/2011 dan berakhir pada 27/02/2011 dan terdapat 2 pakej di situ tetapi tengoklah nilai yang perlu di bayar... So cheap!!


Tak sabar nak tahu rahsianya kan. Minta maaf rahsia ini tidak boleh di bongkar secara umum jadi bagi mereka yang betul-betul nak tahu dan pandai simpan rahsia je boleh tau. Yang penting follow blog ni dulu dan tinggalkan  email address anda kat komen lepas tu aku akan guide korang yer.Ok.wassalam...

"Mengapa Perlu Bayar Lebih"

9 ulasan:

  1. plz tolong email kan kat an_bad10@yahoo.com.

    BalasPadam
  2. tlg email kn kt sye jgk...
    adii_zaki@yahoo.com

    BalasPadam
  3. Tanpa NamaMac 30, 2012

    menarrik nih .. cer crite cer crite kat aku..
    ulatblu@gmail.com

    BalasPadam
  4. jgn tinggalkan aku..
    qar_casperz@yahoo.com

    BalasPadam
  5. Tanpa NamaMei 03, 2012

    Mcm best jerk.. harap dpt guide saya.
    Jasamu amat dikenang..
    faizal.salim@samtec.com

    BalasPadam
  6. tolong guide saya cam gempak jer
    rezki.adli@yahoo.com

    BalasPadam
  7. ak jgak nak yep.
    syar19@yahoo.com
    tq2

    BalasPadam
  8. skuter125z@gmail.com..tq for share

    BalasPadam
  9. menarik...nk tahu juga
    alien_jadu88@yahoo.com...tq

    BalasPadam

Macam-macam kan! Apa Kata Anda?