OH! MEDIA FM DI HACKED BUAT KALI KEDUA OLEH HACKER INDON!!

Emm baru syok-syok layan fb tadi aku pun jenguk lah page FB Oh! media Fm tadi.Tetiba rase cam kat indon plak bila profil pagenya bertukar jadi lambang garuda indonesia.. Sah-sah baru kena hack.. Ini sudah masuk 2 kali dah ni. Ingatkan lepas kena kali pertama hari tu admin page ni nak tingkatkan security tapi nampaknya masih berjaya di hacked.Nampak sangat level security di FB ni masih lemah.Kepada admin page Oh! Media Fm iaitu Sisi Azie sabar lah ye.Mungkin ada hikmah di sebaliknya.Aku sempat jugak amik printshot page ketika mula-mula di hacked tadi.

Tapi jika admin dapat berbincang dengan hacker ni mungkin page ni boleh dapat balik.Diorang just nak test ilmu hack diorang yang baru level 1 je tu.hahaha.Antara page yang dah kena hack sebelum ni adalah Sinar Fm dan Hot Fm. Tapi persoalan nya diorang hanya mampu hack page Oh!Media Fm je??? Cuba la try hack page Oh! Media yang sebenar! Mampu ke??

1 ulasan:

  1. Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or submit your blog postings to be part of the big collection.

    BalasPadam

Macam-macam kan! Apa Kata Anda?