MATA DAN OTAK ANDA LEMBAB DAN SLOW?? JOM KITA UJI

gambar ini xde kene mengena dgn entry ok

Woi pe khabar? huh..
kurang ajar betulkan.. keh keh keh..sorry sorry..

Assalamualaikum semua para reader semua.Kali ni ada satu lagi test untuk korang.Amacam ada berani?? hahaha.
Ok sekarang jom kita uji mata dan otak kita adakah dalam kategori lembab ataupun pickup or biasa-biasa jer.hehehe
Caranya mudah je , mula-mula jawab soalan ni dulu ok.Jangan lupa kira masa yang anda ambil untuk menjawab soalan ni.

Soalannya ialah cari wajah seorang lelaki dalam gambar di bawah(gambar muka).Bermula sekarang!Cari sampai jumpa ok.



 Ok, dah jumpa belum? Kalau dah jumpa berapa saat masa di ambil? ataupun berapa minit?? atau berapa jam or berapa hari?? hahaha..

Berikut adalah penilaian bagi masa yang anda ambil :

1)Kalau dapat cari dalam 5 saat bermakna mata dan otak anda teramatlah pickup dan alert(anda memang power!)

2)Kalau dapat cari dalam 5 saat ke 1 minit bermakna mata dan otak anda berada dalam keadaan normal.

3)Kalau dapat cari dalam 1 minit ke 3 minit bermakna mata dan otak anda kurang pickup atau agak lembab.

4)Kalau anda tak dapat cari jugak walaupun dah berjam-jam dan berminggu-minggu anda hadap gambar tu ini bermakna 'Anda Memang Buta Dan Takde Otak' hehehe sorry gurau-gurau..

Saya yakin sesiapa yang cuba ujian ni paling kurang pun dapat bawah 3 minit. Ok dan bagi mereka yang cari tapi tak jumpa jugak ni lah gambar muka orang tu.



Nampak tak? hehehe.. ok that all.. kalau rasa post ni bagus share lah ye kengkawan..











3 ulasan:

  1. halamak sedapnya buah mata kucing :((

    BalasPadam
  2. ek eleh lari tajuk tol..

    BalasPadam
  3. salam bro.. soalan2 tu xdpt sa jwp dlm 5saat...mau 10mnt jg..huhu.. i folo u.. folo me back yer..hee

    BalasPadam

Macam-macam kan! Apa Kata Anda?