KETAHUI OTAK ANDA LELAKI ATAU PEREMPUAN, JOM TRY



Terdapat pelbagai cara untuk menguji keunikan tubuh badan kita, di antara keunikan itu sudah tentulah otak manusia. Di bawah ini ada ujian yang menarik untuk dicuba bersama… Ini adalah ujian masa yang ringkas, kejujuran amat penting dalam ujian ini.Cuma lakukan dan jangan cuba menipu diri anda sendiri!


Kira jumlah huruf 'F’ dalam perenggan dibawah dalam masa 10 saat:

FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS



Dah selesai? Scroll kebawah hanya apabila anda telah selesai mengira!

OK?
berapa banyak?
Tiga? Hhahaha.. memang sah anda LELAKI!!
Sila baca sekali lagi!

FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS
Berape??? 3 jugak??? hahaha Salah laa bro...

Sebenarnya terdapat 6, kira semula… 
Sebab berlakunya perkara tersebut diterangkan dibawah ini…

Sekadar gambar hiasan.. hahaha


Otak LELAKI tidak memproses perkataan “OF”. Keajaiban kejadian atau silap mata?
Ini bermakna sesiapa yang dapat mengira kesemua 6 'F’ pada permulaan ujian memiliki otak PEREMPUAN.





23 ulasan:

  1. saya perempuan, otak lelaki? haha. tapi 1st kira dpt 2 je huruf F otak apetu?? haha

    BalasPadam
  2. wah2... mule2 kire 3.. adoi

    BalasPadam
  3. larh..im gurl..nape kire 2,3,4 kali pn 3 jugak..
    huhuhu

    BalasPadam
  4. selamat aku otak lelaki .x lari jantina .HAHA !

    BalasPadam
  5. hahaha...otak lelaki ea? ades...

    BalasPadam
  6. HAHA.. sape girl yg kire tp dapat 3 mean dia jantina je perempuan tapi pemikiran lelaki.. heheheh

    BalasPadam
  7. 6 ke 5 huruf F tu? cuba try kira sama2 saya..
    FINISHED FILES ARE THE
    RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
    STUDY COMBINED WITH THE
    EXPERIENCE OF YEARS
    1) Finished
    2) Files
    3) of
    4) of
    5) scientific

    wink!

    BalasPadam
  8. thankz sebab sudi singgah blog saye dan follower yang ke 100...hehehe....sye da follow balik....samalm perkenalan dari syer...(^_^)

    BalasPadam
  9. 6 la broo.. kira btol2 bro.. mata kamu tu silap.. haha

    BalasPadam
  10. PERKATAAN 'OF' ADA 3 BRO.. HUHU

    'F'INISHED 'F'ILES ARE THE
    RESULT 'OF' YEARS 'OF' SCIENTI'F'IC
    STUDY COMBINED WITH THE
    EXPERIENCE 'OF' YEARS

    BalasPadam
  11. hahaha.. anda cepat risau!!! hehe..

    BalasPadam
  12. siot je aku kira 2 je,,haha3,,nic info la

    BalasPadam
  13. hahaha..tergelak buat test ni..huhu..mula2 kira dapat 3..bile da tau..kire2 dapat 5..bila da diberitahu mana yg ke enam,baru sedar memang 6..huhu

    BalasPadam
  14. heheh.. so dah y=taw lom korang ni lelaki ke pompuan? hahaha

    BalasPadam
  15. I am a man, thanks for nice article.

    BalasPadam
  16. ya kaa.. blog saya berat maw loading?? huhu.. alaaa kena laaa ubh suai sket nie.. :(

    BalasPadam
  17. mommy dok kire 2 je memula tadi~aiyorkkkk otak ape lak tu

    BalasPadam
  18. alamak sy tak jumpa huruf f pun. HAHA

    BalasPadam
  19. aku kira 3 F jew even dah kira 9-10 kalo...walaupun aku tau mesti ada lagi huruf F yg tersembunyi...hahaha
    woot~woot aku jadi follower ke 100!

    BalasPadam
  20. sy kire 3 jep..tp sy pompuan ..hehu

    snapdamoment.blogspot.com

    BalasPadam
  21. ahahahhaa..
    kira 3 tp saya ppuan..
    so pemikiran saya mcm lelaki laa.. hehhee

    BalasPadam

Macam-macam kan! Apa Kata Anda?