Rambut Pelik Atau Kreatif?

Aku tak tahu nak conteng apa sekarang ini.So aku nak kongsi sikit gambar-gambar fesyen rambut yang boleh dikatakan Pelik tapi kadangkala ianya kreatif,bak kata pepatah orang Venezuela berbunyi 'think out of box' hahaha.
Kredit to pakcik GooGle!

Tak pasti la itu rambut ke helmet  


Mana depan mana belakang?

Alleycats orang putih!



Ronaldo masa muda dan power dulu

Yang ini aku amat suka,teramatlah kreatif...

Oklah bagi aku lebih baik bagi orang lelaki berimej

Seperti Ini

TAPI

Bukan Begini

Dan bagi wanita pula

Baguslah begini
TAPI

Bukan Macam ni
ATAU

Macam budak hampeh ni!!

Sekian Terima KAsih

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Macam-macam kan! Apa Kata Anda?